ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ναι, όλα μας τα οχήματα είναι ασφαλισμένα καθώς παρέχουμε 24ώρη φροντίδα ατυχήματος, ζημιές κατά τρίτους, ασφάλεια κλοπής και πυρκαγιάς

Οφείλετε να μείνετε ψύχραιμοι και να επιβεβαιωθείτε ότι όλοι οι επιβαίνοντες δεν έχουν χτυπήσει από τη σύγκρουση. Αμέσως μετά πρέπει να καλέσετε την εταιρεία μας και εμείς θα στείλουμε την φροντίδα ατυχήματος να παραλάβει το όχημα σας από το σημείο όπου θα μας υποδείξετε.

Σε μια τέτοια περίπτωση εάν είστε υπεύθυνος για τη ζημιά χρεώνεστε με το ποσό το οποίο έχετε συμφωνήσει. Αυτό ανέρχεται στα 700 ευρώ χωρίς τους φόρους. Σε περίπτωση όπου το ατύχημα έχει συμβεί και δεν ευθύνεστε εσείς τότε τα έξοδα καλύπτονται από την εταιρεία μας. Οφείλετε να γνωρίζετε ότι πρέπει να σέβεστε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας  του Ελληνικού Κράτους και σε περίπτωση όπου γίνει παραβίαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας την ευθύνη φέρει αποκλειστικά ο οδηγός.

Μπορείτε κατόπιν επικοινωνίας με το γραφείο μας και την διαθεσιμότητα που υπάρχει εκείνη την περίοδο με επιπλέον χρέωση. Σε περίπτωση βλάβης αλλάζουμε το όχημα σας δωρεάν.

Θα πρέπει να έχετε την άδεια οδήγησης τουλάχιστον για ένα (1)  χρόνο και η ηλικίας σας να είναι 21 έτη. Έπειτα οφείλετε να έχετε μαζί σας την ταυτότητα, το διαβατήριο και την πιστωτική σας κάρτα για να μπορέσετε να παραλάβετε το όχημα.

Η εταιρεία μας επιτρέπει να οδηγεί το αυτοκίνητο μόνο εκείνοι που έχουν υπογράψει το συμβόλαιο. Μέγιστος αριθμός οδηγών είναι δύο(2).